top of page
oprit naar vakantiehuis

* PERIODE: Verhuur in de maanden Juni, juli, augustus. Verhuur per week met aankomst en vertrek op zaterdag of bij minimaal verblijf van 12 nachten aankomst en vertrek op andere dagen mogelijk. 

PRIJS:  Kosten per week  695 euro (hoogseizoen, 650 voorseizoen). Prijs 2 weken 1300 euro. Verblijf voor meerdere weken mogelijk, prijs op aanvraag.  De woning is geschikt voor max 5 personen.

 

* Bij aankomst betrekt u een schoon huis en tuin, bij vertrek de woning weer schoon achterlaten voor de huurder na u. Binnen kunt u niet roken. 

* Grote plaats in omgeving is Ambert ( winkels, supermarkt, (biologische)weekmarkt, zwembad) , op 20 minuten rijden. Locale bakker  in Fournols op 5 minuten rijden. Verder o.a. aanwezig: Wasmachine, TV-scherm met DVD-speler (en een ruime filmselectie) en een houtgestookt - houten buitenbad. 

 

* Internet (WIFI) aanwezig. Let op ... de internet snelheid is misschien minder dan u gewend bent. (kabels bovengronds)

 

* Het huis bestaat uit 2 delen. De hele zuidzijde (foto’s) is de oorspronkelijke boerderijwoning  en deze is vakantiehuis.  Aan de noordkant is in de voormalige hooischuur een 2e huis gemaakt en daar wonen wij de zomermaanden. (man en ik) 

De hele zuidkant met grote tuin, wandelpad en uitzicht is uw domein.  Zuid- en Noordkant zijn inwendig gescheiden met dikke muren en buitenom met poort.  Alle privacy dus, en is er iets . . .dan  zijn we ook weer makkelijk bereikbaar!

Wij verhuren aan mensen met en zonder hond. Uw hond is welkom. De tuin bij het huis is aan de toegangszijde afgeschermd met een hek. Alle andere zijden van de tuin hebben een natuurlijke barriere of afscheiding door brem of weiland (hoog gras) omgeven door bos en U zit op een afgelegen plek waar mensen niet komen. De ervaring leert met alle voorgaande huurders dat uw hond in de ruime tuin blijft ...bij de baas. 

20200831_094508.jpg

hieronder wordt de agenda geladen : verhuur in juni, juli, augustus. U bent van harte welkom.

bottom of page